BOMB-ALA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BOMB-ALA

DURMA, BOMBALA!!

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

En İyi Oyunlar

4 posters
YazarMesaj
altan_911

altan_911

En İyi Oyunlar Empty
MesajKonu: Geri: En İyi Oyunlar   En İyi Oyunlar Icon_minitimeÇarş. Haz. 04, 2008 12:37 pm

biliyomusunuz bilmiyorumda arkadaşlar flat out 2 diye bi oyun oda çok süp er bi oyun bi bakın bence
OquZ_ALA

OquZ_ALA

En İyi Oyunlar Empty
MesajKonu: Geri: En İyi Oyunlar   En İyi Oyunlar Icon_minitimeCuma Mayıs 30, 2008 11:25 am

Knight Online üzerine oyun söyLeyebiLecek warsa o oyunu tanımak istersm ben =))
_10Başhar

_10Başhar

En İyi Oyunlar Empty
MesajKonu: Geri: En İyi Oyunlar   En İyi Oyunlar Icon_minitimeÇarş. Mayıs 28, 2008 10:11 am

yıllardır değişmeyen favorim
FM
2002den beri oynadığım menejerlik oyunu aslında cm ile başladım 2005ten itibaren Fm oynuyorum tavsie ederim Smile Smile Smile
CaLaLaT

CaLaLaT

En İyi Oyunlar Empty
MesajKonu: En İyi Oyunlar   En İyi Oyunlar Icon_minitimePtsi Mayıs 19, 2008 11:31 pm

Bu başlıkta da begendiginiz ve oynanmasını tavsiye edeceginiz oyunları açıklamalarıyla birlikte paylaşın.

->Live For Speed
İnternetten 300 mb lik bir dosya olarak indirebileceginiz,mükemmel bir araba simülasyon oyunu.Oyunda herşey aşırı gerçekçi.Arabanızda yaptıgınız en ufak deişiklik bile size sürerken yansıor.Oynaması biraz zor,tabi alısıncaya kadar.Mutlaka indirilmesi gereken bir oyun.

->Prince of Persia
PoP serisinin son ve en kaliteli oyunu.Eski zamanlarda bir pers prensinin maceralarını anlatan fantastık bir oyun.Oyunda grafikler,müzikler ve senaryo gerçekten cok kalıteli.Karşınıza cıkan bir adamı yenebilmek için çeşitli kombolar kullanıyorsunuz ve belkide oyunun en zevklı yanı burası.Herkese tavsiye ederim.

En İyi Oyunlar
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Online Oyunlar